New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

17 APR 2019

Youmeet the Experts

 • 00
  Days
 • 00
  Hours
 • 00
  Mins
 • 00
  Secs
HomeLocatie

Locatie
Dit jaar organiseert Netflex ymtx. wederom in Youmeet te Utrecht. Youmeet is een frisse en vindingrijke vergader- en eventlocatie die zich op de tweede etage van Creative Valley bevindt.

Deze dynamische en duurzame locatie is jaarlijks drukbezocht vanwege het grote aantal (zakelijke) bijeenkomsten en beschikt over verschillende ruimtes.

Speak, Create, Design, Reflect en Decide zijn prikkelend en inspirerend: het ideale decor voor ymtx.!

Bereikbaarheid en parkeren
Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren op het parkeerterrein van Youmeet bij de Utrechtse Bazaar. Vanaf hier is het minder dan 10 minuten lopen naar Youmeet. Tussen 09.30 uur en 10.30 uur rijdt hier regelmatig een pendelbusje om je vanaf de parkeerplaats naar Youmeet te brengen en tussen 16.30 uur en 18.30 uur rijdt het busje om je weer terug naar de parkeerplaats te brengen. Je uitrijkaart wordt uiteraard door ons verzorgd!

Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Utrecht Centraal Station rijden er verschillende bussen in de juiste richting. Zo stopt Bus 24 richting Oudenrijn via Papendorp praktisch voor de deur, evenals Bus 107 richting Gouda, Bus 9 richting Vleuterweide via Papendorp en Bus 102 richting Woerden via De Meern. Uitstappen doe je bij Bushalte Papendorp Noord en vanaf daar is het slechts twee minuten lopen naar Youmeet.

ymtx
Orteliuslaan 11 3528 BA Utrecht (Papendorp)
Tel: +31 88 638 35 39
Fax: